Soovitused astelpajuga põdrakanepitee valmistamiseks.

Koostisosad: 2 teelusikatäit Estvita granuleeritud põdrakanepiteed astelpajuga, keemiseni kuumutatud vett 300ml.

Valmistusviis:

Valmistage ette termos, kuumutage vesi keemiseni. Pange kaks teelusikatäit põdrakanepiteed astelpajuga termosesse, lisage peale 90°C kuum vesi ja sulgege kaanega tihedalt termos. Astelpajumarjadega põdrakanepitee teejoogi maitse ja aroom avaneb kõige paremini 30-40 minuti pärast. Astelpajumarjad sisaldavad palju karotinoide ja et neid täies mõõdus kätte saada, on vaja lasta astelpajuga põdrakanepiteel hästi tõmmata.

Meeldivat põdrakanepi teejoomist!

NB!

Tee valmistamisel on oluline, et marjadele valatakse kuum vesi peale, mitte vastupidi!